top of page

Zafonistas

Público·73 miembros

[[SPORTI>]] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt falas 20 dhjetor 2023

31 tet 2023 — 1 ditë më parë — ... drejtpërdrejtë Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana ...

Në një intervistë për mediet... Carabao Cup Chelsea kalon në gjysmëfinalet e Carabao Cup, ndërsa eliminoi Newcastle vetëm pas penalltive, pasi koha e rregullt në “Stamford Bridge” u mbyll me barazimin... Premier League Steve Cooper bëhet trajneri i dytë i shkarkuar në Premier League teksa Nottingham Forest vendosi të lirojë nga detyra 44-vjecarin pasi në 7 ndeshjet... Featured Manchester City siguron finale e parë në FIFA Club World Cup, me anglezët të cilët triumfuan në gjysmëfinale ndaj Urawa Reds me rezultatin 3-0.... Futboll Etrit Berisha ka kaluar një super vit në 2023-shin, ndërsa është treguar vendimtar në të gjitha sfidat. Në emisionin “Analizë Kuqezi”, të moderatorit Sokol... Lionel Messi i ofroi tenistit të famshëm spanjoll, Rafael Nadal, fanellën me numrin 10 që kishte veshur në Kupën e Botës në Katar, ku... Mesfushori i kombëtares shqiptare, Qazim Laçi zhvilloi një nga ndeshjet e tij më të mira në përballjen e Sparta Prague ndaj Aris në Europa... Angli Mesfushori me origjinë shqiptare i Bayer Leverkusen, Granit Xhaka ka folur si rrallëherë për largimin e tij nga Arsenal. Laçi Partizani Tirana drejtpërdrejt 1 nëntor 2023 Laçi Partizani Tirana drejtpërdrejt 1 nëntor 2023 1 ditë më parë — Grupo de apoyo (tv) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 2022 15 s 14 sht 2023 ... Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20 7 dhj 2023 — Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 28 shtator 2023 Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë... ) KF Egnatia (7. [[[ ... Home | SuperSportFeatured Frosinone është surpriza më e bukur e Kupës së Italisë, me skuadrën e Di Francesco-s që triumfoi bindshëm 0-4 ndaj Napolit duke prekur kështu... Itali Kapiteni i Kombëtares “kuqezi”, Berat Gjimshiti ka kaluar një super vit me Kombëtaren. Në emisionin “Analizë Kuqezi”, të moderatorit Sokol Xhihani u publikuan statistikat... Superkupa e Italisë do të zhvillohet në Arabinë Saudite nga data 18 janar deri më datë 22 janar. Formula parashikon që të luhen dy... Juventus dhe Manchester City kanë shtuar dozën e negociatave për Kalvin Phillips, konfirmimi këto të cilat mbërrijnë nga mediat angleze. Tashmë nuk është më... Tetë gola dhe një asistim në 19 ndeshje, një performancë e përgjithshme pozitive, duke marrë parasysh vështirësitë e Chelsea-t. Nicolas Jackson nuk zhgënjen dhe... Kombëtare Dy golat që i shënoi Çekisë në “Air Albania” janë pa dyshim “qershia mbi tortë” e një vitit kalendarik për t’u mbajtur mend nga... Qeveria Shqiptare ka akorduar një fond prej 200 milionë lekësh për Ekipin Kombëtar të Futbollit. Partizani Tirana vs FK Egnatia » Predictions, Odds, Live Partizani Tirana vs FK Egnatia ❱ 20.12.2023 ❱ Football ❱ Super Cup ✔️Free Betting Tips & Predictions ⚡ Livescore Best Betting Odds ⭐ Stats.

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...
bottom of page